UNEIX-TE A L'EQUIP DE VOLUNTARIAT DEL FESTIVAL

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per coordinar les tasques de voluntariat.

El voluntariat és essencial alhora de fer possible el festival. És per això que obrim la convocatòria per a què puguis ser voluntàri/a del Festival Crisàlide el dia 18 de juny, i els dies previs i posteriors col·laborant en les tasques de muntatge i desmuntatge.

A través d’aquest formulari recollirem totes les peticions de voluntariat i durant els propers dies ens posarem en contacte amb vosaltres per organitzar els torns i els dies segons la vostra disponibilitat.

Com veureu més endavant us demanem el vostre número de contacte i el vostre mail. Aquestes dos vies de comunicació són les que utilitzarem per facilitar la comunicació entre l’organització i el voluntariat. En cas que no volgueu utilitzar alguna d’aquestes vies ens ho feu saber i buscaríem una alternativa.

L’equip de voluntariat té un nombre limitat de participants, pel que formalitzarem les peticions per ordre d’arribada. En el cas que s’hagi omplert tot l’equip és possible que no puguem comptar amb tothom que enviï la petició. 

Per participar també és obligatòria l’assistència a una de les sessions de formació del voluntariat, on es compartirà la informació imprescindible per al bon funcionament de totes les àrees el dia de l’esdeveniment, i es realitzarà la formació interna dels protocols del Punt Lila i seguretat. Aquesta edició, es realitzaran torns rotatius dins la franja de voluntariat escollida, de manera que totes les persones pugueu passar per les diferents àrees del projecte. 

Gràcies per unir-te a l’experiència Crisàlide!

Amb l’enviament del formulari autoritzo al Festival Crisàlide a comunicar-se a través de correu electrònic per coordinar les accions de voluntariat.
Amb l’enviament del formulari autoritzo al Festival Crisàlide a comunicar-se individualment a través de telèfon i/o Whatsapp per coordinar les accions de voluntariat.
En cas afirmatiu, entenc amb aquest acte que el meu número serà compartit amb la resta d’integrants del grup.
El muntatge i desmuntatge del festival és una de les tasques imprescindibles alhora de preparar el festival. En funció de la teva disponibilitat, agraïm que ens puguis ajudar en els dies previs i posteriors al festival donant un cop de mà.
Durant els torns s’assignaran diferents tasques de manera rotativa en funció de les necessitats de cada franja horària. En cada franja s’organitzaran les tasques per blocs amb descansos. Les tasques inclouen barra, taquilles, control d’accés i muntatge i desmuntatge dels espais. L’organització es reserva el dret d’organitzar els torns segons les necessitats, que seran informats a cada persona en la reunió informativa i de formació de voluntariat. En cas que no hi hagi preferència per un dels dos torns i tenir disponibilitat en els dos, trieu els dos torns i l’organització assignarà un dels dos. L’àpat (dinar o sopar) corre a càrrec de l’organització.
És obligatori assistir a una de les reunions, on s’informarà dels torns assignats. També es farà la formació interna dels protocols del Punt Lila (obligatòria per a tothom que forma part de la organització del festival) i es compartiran les informacions més importants de cara als dies del festival.
En aplicació del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, (en endavant RGPD), aplicable a tots els països membres de la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018, l’informem sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal. La present Política de protecció de dades té com a objectiu facilitar la informació sobre com es recullen, tracten i protegeixen les seves dades de caràcter personal. El Festival Crisàlide assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recollir informació innecessària. Així mateix, de conformitat amb el que estableix el RGPD es mantindrà el corresponent registre de tractament de dades personals.