Podeu posar-vos en contacte amb l’equip de comunicació i premsa del festival enviant un correu a 

Si sou un mitjà de comunicació i voleu demanar acreditacions per als dies del festival o fer una entrevista amb alguna de les persones responsables del projecte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

NOTÍCIES

17/06/2022 – elDiario.es

Ante un escenario cultural muy centralizado en Barcelona, un grupo de jóvenes de Sant Boi de Llobregat decidió hace un lustro que desde la periferia y la autoorganización también se podía crear un festival atractivo, y que a la vez sirviera para agitar conciencias. Así nació el Música Sense Fronteres, que este año se ha rebautizado como Festival Crisàlide y que se celebrará este sábado en los jardines del Ateneu de Sant Boi.

17/06/2022 – elFar.cat

El nou Festival Crisàlide, organitzat per l’associació Destí Origen i fins ara anomenat Música Sense Fronteres, se celebrarà aquest cap de setmana (18 i 19 de juny) als jardins de l’Ateneu de Sant Boi. Comptarà amb els artistes Adala, Socunbohemio i Xicu com a caps del cartell musical el dissabte i estarà completada per Dj Karmelas i els espectacles per a públic infantil Jaume Barri i Cançons Didàctiques. Un dels objectius principals del renovat Festival Crisàlide és consolidar Sant Boi i tota la comarca del Baix Llobregat com a referent pel que fa a programació cultural, iniciativa jove i activisme social.

12/06/2022 – Diari de Barcelona

Al 2016, un grup de joves de 18 anys de Sant Boi de Llobregat va decidir que s’havia acabat això de desplaçar-se cap a Barcelona cada cop que els venia de gust consumir oci o cultura. I com que tenien un grup de música, van lluitar per crear el Festival Música Sense Fronteres. Durant les seves sis edicions, el projecte ha evolucionat, i enguany s’estrena com a Festival Crisàlide, tractant el concepte de justícia global a través de temes que els representen: feminisme, drets LGTBI, i antiracisme.  Parlem amb Andreu Heredero, el director del festival, que tindrà lloc el 18 i 19 d’aquest mes de juny.

03/06/2022 – Time Out BCN

Al sud, al nord, a l’est i a l’oest: sigui on sigui que passeu les vacances, arreu del territori trobareu un munt de plans que ompliran de festa els vostres dies. El fins ara anomenat Música Sense Fronteres, organitzat per l’associació Destí Origen, aquest any es converteix en el Festival Crisàlide!
Els dies 18 i 19 de juny tindrà lloc a l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat amb Adala, Socunbohemio i Xicu com a caps del cartell musical. 

02/06/2022 – El Nacional

Aquest estiu 2022 Barcelona serà el centre de festivals de música: Primavera Sound, Sónar, Cruïlla… Guia per no perdre’t! De tots els festivals que es fan a Catalunya aquest estiu 2022, un bon grapat se celebren a Barcelona. Ara que els concerts a l’aire lliure tornen a agafar embranzida després de la pandèmia, la ciutat es vesteix amb els seus millors modelets per donar la benvinguda a una gran varietat d’estils de música perquè, tot i no poder sortir de la frontera barcelonina, l’ambient de juny a agost estigui ple de gresca, xerinola i molta música. 

17/05/2022 – El Llobregat

Del 18 al 19 de junio los jardines de la Ateneu se llenarán de música y cultura con una gran programación. Sant Boi de Llobregat celebra el próximo mes de junio, con la llegada del calor y la época veraniega, el Festival Cisàlide, que tiene lugar el 18 y 19 de junio en los jardines de la Ateneu. El Festival Crisàlide tiene entre sus objetivos consolidar al municipio samboyano, y en general a la comarca del Baix Llobregat, como referentes por la programación cultural, por la iniciativa joven y el activismo social.

11/04/2022 – Mondo Sonoro

El nuevo Festival Crisàlide, organizado por la asociación Destí Origen y hasta ahora llamado Música Sense Fronteres, contará con los artistas Adala, Socunbohemio y Xicu como cabezas de cartel de su edición de 2022, que se celebrará los días 18 y 19 de junio en los jardines del Ateneu de Sant Boi de Llobregat. El plato fuerte de la programación tendrá lugar el sábado y estará completada por Dj Karmelas y los espectáculos para público infantil Jaume Barri y Cançons Didàctiques.

06/04/2022 – Diari de Barcelona

Neix el Festival Crisàlide, evolució de l’antic Música Sense Fronteres, amb Adala, Socunbohemio i Xicu com a caps de cartell dels concerts, que seran el 18 i 19 de juny als jardins de l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat. Però al festival no només hi haurà concerts; una de les altres activitats serà la participació de dos podcasts, que gravaran en directe i amb públic.

05/04/2022 – Primera Fila

El Festival Crisàlide tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny als jardins de l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat i les entrades per dissabte ja són a la venda. Adala, Socunbohemio i Xicu seran els caps d’un cartell que completaran Dj Karmelas, Jaume Barri, Cançons Didàctiques, Hermanas Dolor, Som Núvol i Infantils Renaixença. Per primera vegada hi haurà l’espai Crisàlide Comedy, amb còmics com Raquel Hervás, Marta Bosch o Alex Ayres, l’enregistrament dels podcasts “Gent de Carrer” i “Això Rai” en directe i el Crisàlide Market d’art jove.

05/04/2022 – Ràdio Capital. La ràdio de l’empordà

El Festival Crisàlide tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny als jardins de l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat i les entrades per dissabte ja són a la venda. Adala, Socunbohemio i Xicu seran els caps d’un cartell que completaran Dj Karmelas, Jaume Barri, Cançons Didàctiques, Hermanas Dolor, Som Núvol i Infantils Renaixença. Els activistes Bruno León, Soly Malamine, Adriana Torroella, Viviane Ogou i Riu protagonitzaran la taula rodona.

04/04/2022 – Surt de Casa

Festival Crisàlide – Sant Boi de Llobregat

Festival Crisàlide, el festival solidari i sostenible amb el que l’Associació Destí Origen continua el llegat del Música Sense Fronteres. El Crisàlide és un festival que té la cultura com a eix vertebrador del projecte i com a eina de transformació social, amb l’objectiu d’unir art i activisme per intentar incidir en la realitat des de la comunitat, amb la voluntat d’obrir espais de reflexió i debat col·lectius i amb un lideratge jove i crític.

VÍDEOS

Música Sense Fronteres 2021

ENTREVISTES

Crisàlide, el festival que uneix cultura i debat social | Independents - iCat (14/06/2022)

El FESTIVAL CRISALIDE, fem GASPATXO EN DIRECTE i ens posem INTENSES | Temps Mort! (12/06/2022)

Enrique San Juan + Clara Griera + Andreu Heredero | Valors a l'Alça (30/05/2022)