Podeu posar-vos en contacte amb l’equip de comunicació i premsa del festival enviant un correu a 

Si sou un mitjà de comunicació i voleu demanar acreditacions per als dies del festival o fer una entrevista amb alguna de les persones responsables del projecte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

NOTÍCIES

11/04/2022 – Mondo Sonoro

El nuevo Festival Crisàlide, organizado por la asociación Destí Origen y hasta ahora llamado Música Sense Fronteres, contará con los artistas Adala, Socunbohemio y Xicu como cabezas de cartel de su edición de 2022, que se celebrará los días 18 y 19 de junio en los jardines del Ateneu de Sant Boi de Llobregat. El plato fuerte de la programación tendrá lugar el sábado y estará completada por Dj Karmelas y los espectáculos para público infantil Jaume Barri y Cançons Didàctiques.

06/04/2022 – Diari de Barcelona

Neix el Festival Crisàlide, evolució de l’antic Música Sense Fronteres, amb Adala, Socunbohemio i Xicu com a caps de cartell dels concerts, que seran el 18 i 19 de juny als jardins de l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat. Però al festival no només hi haurà concerts; una de les altres activitats serà la participació de dos podcasts, que gravaran en directe i amb públic.

05/04/2022 – Primera Fila

El Festival Crisàlide tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny als jardins de l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat i les entrades per dissabte ja són a la venda. Adala, Socunbohemio i Xicu seran els caps d’un cartell que completaran Dj Karmelas, Jaume Barri, Cançons Didàctiques, Hermanas Dolor, Som Núvol i Infantils Renaixença. Per primera vegada hi haurà l’espai Crisàlide Comedy, amb còmics com Raquel Hervás, Marta Bosch o Alex Ayres, l’enregistrament dels podcasts “Gent de Carrer” i “Això Rai” en directe i el Crisàlide Market d’art jove.

05/04/2022 – Ràdio Capital. La ràdio de l’empordà

El Festival Crisàlide tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny als jardins de l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat i les entrades per dissabte ja són a la venda. Adala, Socunbohemio i Xicu seran els caps d’un cartell que completaran Dj Karmelas, Jaume Barri, Cançons Didàctiques, Hermanas Dolor, Som Núvol i Infantils Renaixença. Els activistes Bruno León, Soly Malamine, Adriana Torroella, Viviane Ogou i Riu protagonitzaran la taula rodona.

04/04/2022 – Surt de Casa

Festival Crisàlide – Sant Boi de Llobregat

Festival Crisàlide, el festival solidari i sostenible amb el que l’Associació Destí Origen continua el llegat del Música Sense Fronteres. El Crisàlide és un festival que té la cultura com a eix vertebrador del projecte i com a eina de transformació social, amb l’objectiu d’unir art i activisme per intentar incidir en la realitat des de la comunitat, amb la voluntat d’obrir espais de reflexió i debat col·lectius i amb un lideratge jove i crític.

VÍDEOS

Música Sense Fronteres 2021