QUI SOM ?

QUI SOM ?

L’Associació Destí Origen som un grup de joves que fa 6 anys vam començar a qüestionar-nos la realitat que ens envolta i apostar per defensar la cultura a través de les arts com a eina de transformació social. Ens posicionem davant allò que no funciona per intentar posar la vida i la cultura al centre, i crear espais on sentir-nos identificats per transformar

Som una entitat sense ànim de lucre, que treballa per generar espais de debat i reflexió, generant xarxa entre col·lectius amb els mateixos interessos per acostar noves perspectives i mirades del món a la ciutadania. El projecte neix de l’àmbit cultural i la creació musical, i amb el pas dels anys ha anat abraçant altres expressions artístiques que també s’orienten des de la mirada social i de transformació comunitària.

Aspirem a poder consolidar el nostre projecte, esdevenint un espai de referència arreu de Catalunya, amb el centre a la ciutat de Sant Boi de Llobregat, treballant a partir de les necessitats reals del context en que ens trobem. Apostem per la participació i el treball en xarxa, la formació i la reflexió constants, per aconseguir ampliar la base social del projecte, a través de la cultura i les arts obrint les portes a tothom que es senti vinculat. Ens proposem desenvolupar activitats al llarg de l’any fonamentades en la cultura i l’acció social, desenvolupades des d’una mirada jove que sigui capaç d’incloure la diversitat present a la comunitat.

Davant un context cada cop més incert, on tot canvia ràpidament, ens qüestionem si hi ha altres maneres de fer les coses i prendre les decisions que ens afecten, i ens posicionem davant allò que no funciona al sistema per intentar posar la vida i la cultura al centre, i crear espais on sentir-nos identificats.

Els valors que ens defineixen com a entitat són la responsabilitat, la llibertat, la participació, la joventut, l’honestedat, la humilitat, la cura, el respecte, la justícia, l’aprenentatge, la inspiració, la coherència, la pau, la solidaritat i la sostenibilitat. 

Un projecte en constant reflexió, entre el destí i l’origen d’allò que som.

El nostre destí és l’origen. Un viatge de transformació que mai acaba, on entre tots redescobrir allò que ens fa en essència. El desig d’anar a les arrels pròpies. Un camí paradoxal iniciat sense esperar res més que tornar al punt de partida un cop pensem que hem arribat al final.

L'EQUIP DEL FESTIVAL

Direcció:

Programació:

Art:

Producció:

Comunicació:

Xarxes socials:

Equip tècnic: 

Patrocinis: 

Voluntariat:

Andreu Heredero

Joan Lupiáñez 

Pol Lupiáñez 

Pau Sánchez 

Aina Insa, Clàudia Pérez

Mario Fernández 

Marina Amorós, Gemma Gallach, Mireia Llovet, Maria Parés, Víctor Correal

Pau Martí

Albert García

Direcció:            Andreu Heredero

Programació:    Joan Lupiáñez 

Art:                     Pol Lupiáñez 

Producció:         Pau Sánchez 

Comunicació:    Aina Insa, Clàudia Pérez

Xarxes socials:   Mario Fernández 

Equip tècnic:     Marina Amorós

                           Gemma Gallach

                           Mireia Llovet

                           Maria Parés

                           Víctor Correal

Patrocinis:         Pau Martí

Voluntariat:       Albert García