PREGUNTES FREQÜENTS

  PREGUNTES FREQÜENTS

Per comprar les entrades fes clic al botó «ENTRADES» que trobaràs al menú superior visible a totes les pàgines de la web, i consulta els abonaments disponibles. Un cop escollit, fes clic al botó «comprar» de l’abonament corresponent per redirigir-te a la plataforma de venda de les entrades i efectuar la compra. 

Les entrades del festival es distribueixen únicament a través de la plataforma ENTRADIUM. 

És important adquirir les entrades únicament a través dels canals oficials per garantir la seva validesa els dies del festival. L’organització no es fa responsable de la compra d’entrades adquirides a través de canals alternatius.

*Pots consultar les actuacions a les que dona accés cada abonament a l’apartat d’entrades. 

No. Les entrades per actuacions que s’inclouen en algun dels abonaments només es podran adquirir amb la compra de l’abonament que les inclou. En cas de voler assistir a només una de les actuacions, consulta quin dels abonaments inclou l’actuació a l’apartat d’entrades. 

Un cop validada l’entrada, es proporcionarà una polsera que permet l’entrada i sortida del recinte del festival els cops que es desitgi. 

. Al bloc de l’abonament familiar dins del Criàlide Family apliquem descomptes per famílies a partir de 4 membres (inclòs). És a dir, sí sou una família amb 4 membres o més*, se us aplicarà un descompte automàticament en cada entrada. 

Per fer-ho, simplement heu d’accedir a l’apartat d’entrades i entrar al botó «comprar» de l’abonament familiar. Allà apareixeran les opcions per abonaments de 4 i 5 membres amb el descompte aplicat.  

*En cas de famílies més grans de 5 membres, poseu-vos en contacte amb nosaltres per a que us tramitem el descompte. 

Sí. Un cop es validi l’entrada, es proporcionarà una polsera a cada persona que permetrà l’entrada i sortida del recinte de manera il·limitada. 

Un cop validada l’entrada és molt important conservar la polsera durant els dies del festival, ja que serà l’única manera d’acreditar la compra de l’entrada. 

Les polseres són personals i intransferibles. En cas de detectar polseres manipulades no es permetrà l’accés al recinte. 

. Tota la programació de diumenge és gratuïta, així com totes les activitats programades a l’escenari de la terraseta els dos dies fel festival. 

Es podrà accedir lliurement fins a completar l’aforament. 

Sí. Al Festival Crisàlide pot assistir tothom que vulgui participar als diferents espais que oferim.

Ara bé, les persones menors de 16 anys hauran d’anar acompanyades dels seus tutors legals, i només podran accedir al recinte del festival amb el full d’autorització signat pel seu pare/mare/tutor legal.

Podeu descarregar l’autorització fent clic al següent enllaç:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS

. S’oferirà servei de barra* i menjar en tots els recintes del festival. 

*La beguda es servirà en gots reutilitzables, adquiribles a les barres del festival pel preu d’1€. Si ho desitges, pots portar el teu propi got de casa sense cost afegit. 

No està permesa l’entrada de begudes de fora del recinte del festival. Únicament es podran adquirir en els espais habilitats en cadascun dels escenaris.

Tots els espais del festival estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Tot i així, per facilitar l’accés, en el cas de les actuacions programades a l’escenari dels jardins recomanem que us poseu en contacte amb l’organització del festival a través del correu contacte@festivalcrisalide.cat per informar-nos de quina de les actuacions assistireu per tal que algunes de les persones de l’equip d’hospitalitat del festival puguin estar esperant-vos a l’accés principal per acompanyar-vos fins a la vostra localitat.

El festival tindrà lloc a l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat situat a Av. Maria Girona 2, 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

En transport públic:

  • FGC: Estació Sant Boi (Línia Llobregat Anoia)
  • Bus: Línies L61, L75, L77, L96, SB1, SB2 i SB3
  • Bus nit: N13

En transport privat:

  • Pots aparcar el teu vehicle al pàrquing gratuït de l’estació de FGC que es troba a 5 minuts del recinte. (L’organització no podrà garantir que hi hagi places en el moment de l’arribada).

Pots consultar els termes i condicions de les entrades al següent enllaç: TERMES I CONDICIONS DE LES ENTRADES

Si encara tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres

Si encara tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres