TAULA RODONA

JOVES, ACTIVISME I ADULTCENTRISME: INTERSECCIONS I MIRADES

JOVES, ACTIVISME I ADULTCENTRISME: INTERSECCIONS I MIRADES

18 JUNY | 17:45 | TERRASSETA DE L’ATENEU

18 JUNY | 17:45 | TERRASSETA DE L’ATENEU

Obertura de portes a les 17:30

Obertura de portes a les 17:30

En un context on les persones joves són molts cops qüestionades pel fet de ser-ho, havent de justificar molt més totes les propostes i projectes que impulsen, sovint criminalitzades o directament invisibilitzades, proposem una conversa amb algunes persones joves per parlar com des dels seus activismes fan front a una estructura profundament adultocèntrica. Un espai de diàleg, interactiu i amb la única finalitat de fer-nos algunes preguntes en comunitat, des d’una mirada interseccional i complexa, a partir de l’experiència.

BRUNO LEÓN

El Bruno és activista LGTBIQ+ i pels drets dels animals. És Tècnic Esportiu, i actualment estudia un Grau de Comunicació.

A les seves xarxes socials explica l’experiència de la seva transició, per a mostrar les realitats trans i desestigmatizar-les.

La seva passió per l’esport a l’aire lliure, l’escalada, el surf o el trekking l’han portat a tenir una gran consciència mediambiental.

VIVIANE OGOU

Fundadora i presidenta de Puerta d’Àfrica i graduada de Relacions Internacionals (URJC) i Seguretat Internacional (IBEI). Membre del Caucus Jove de l’organització de Ciutats Unides i Governs Locals, i antiga delegada jove del Consell d’Europa. Aspira a fer congeniar la política, l’academia i l’impacte social. Ha rebut el premi Missatgera de la Pau, i ha estat preseleccionada com a Jove Europea de l’Any. És fundadora i presidenta de Puerta de Africa, activista i conferenciant.

SOLY MALAMINE

Director de l’Associació Dunia Kato, entitat que treballa per promoure la justícia global, el dret a la migració i l’educació per al desenvolupament a través de la cooperació internacional i la participació local. També és cofundador de Abarka Catering, una cooperativa sense ànim de lucre, que neix de la necessitat d’autoorganitzar-se com a persones migrants i racialitzades, a través de la gastronomia com a eina per generar oportunitats laborals i empoderar  persones de la comunitat, posant en valor la riquesa de les cultures africanes.

ADRIANA TORROELLA

Una jove badalonina adoptada de Madagascar, educadora social d’estudis i de professió. Ha militat a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme – Baix Besòs i actualment és formadora del projecte antiracista Fahafahana

RIU

Riu, membre del CSA Can Sanpere, de la Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme, i del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)

MÉS PROGRAMACIÓ